*

Τελευταία θέματα

Αποστολέας Θέμα: 12η έκθεση ρετρό υπολογιστών & κονσολών από το RetroComputers.gr (Δωρεάν Είσοδος  (Αναγνώστηκε 1293 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arislab

  • Mint Apprentice
  • *
  • Μηνύματα: 1
  • Karma: 0
    • Προφίλ
12η έκθεση ρετρό υπολογιστών & κονσολών από το RetroComputers.gr στο 2ο γυμνάσιο Μοσχάτου

Με χαρά σας ανακοινώνουμε αλλά και σας προσκαλούμε στην δωδέκατη έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών που θα κάνει η ομάδα του RetroComputers.gr και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου 2015 στο 2ο γυμνάσιο Μοσχάτου.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας των υπολογιστών και παιχνιδομηχανών , με παλαιούς υπολογιστές και κονσόλες από τη δεκαετία του 1970 μέχρι περίπου το 2000 με μερικά από αυτά να είναι πολύ σπάνια, αλλά και διάφορα άλλα έξτρα αντικείμενα που συνδέονται με το αντικείμενο της έκθεσης όπως handhelds, περιφερειακά μηχανημάτων κτλ.

Θα πραγματοποιηθεί και μια παρουσίαση με θέμα την ιστορία των Αποθηκευτικών μέσων, αλλά θα διατεθεί και ένα PC για μάθημα συναρμολόγησης για να δουν όσοι ενδιαφέρονται τα μέρη από τα οποία αποτελείται ένας υπολογιστής αλλά και τι κάνει το καθένα, όπως επίσης να δοκιμάσουν και οι ίδιοι να το συναρμολογήσουν μόνοι τους.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10πμ μέχρι τις 8μμ και η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για περισσότερες λεπτομέρεις μπορείτε να δείτε στο ποστ της ανακοίνωσης της έκθεσης στο φόρουμ μας :

http://www.retrocomputers.gr/forum/ektheseis-i-y-kai-konsolon/17464-12i-ekthesi-retro-ypologiston-kai-konsolon-apo-to-retrocomputers-gr

Ευχαριστούμε πολύ.