*

Τελευταία θέματα

Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - infinitum

Σελίδες: [1] 2
1
Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και κάποιο καιρό δεν μπορώ να λάβω τους τύπους των ενημερώσεων του συνημμένου. Δεδομένης της περιγραφής του συστήματός μου, θα ήθελα τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ πολύ.

2
Αναφορά Προβλημάτων/bugs / Linux Mint Rosa 64bit_Κρασάρισμα
« στις: Φεβρουάριος 27, 2018, 01:31:02 πμ »
Καλησπέρα παιδιά,

Σε lenovo, νέο μηχάνημα, εμφανίζεται ανά διαστήματα το συνημμένο παράθυρο και κρασάρει η έκδοση - Rosa στα 64bit - δεν γίνεται εκκίνηση και πρέπει να γίνει εκ νέου εγκατάσταση γα να λειτουργήσει. Έχει κανείς ιδέα τι είναι, από που προκύπτει και γιατί;

Ευχαριστώ πολύ.

3
Αναφορά Προβλημάτων/bugs / Το Skype δεν ανοίγει σε Ubuntu 32 bit
« στις: Νοέμβριος 07, 2017, 10:16:44 μμ »
Καλησπέρα παιδιά,

Έχουμε ένα λαπτοπ παλιό στην παρέα το οποίο έχει Ubuntu στα 32 bit και ζητήθηκε αναβάθμιση από το Skype η οποία και έγινε, ωστόσο και παρότι ανοίγει η εφαρμογή, μπαίνουν user, pass κλπ. με την μια ξανακλείνει, κοινώς δεν λειτουργεί. Καμία ιδέα για να λύσουμε το πρόβλημα;

4
Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις χτες παρέλαβα ένα μικρό Sony Vaio μετά από αντικατάσταση σκληρού, μου έχουν βάλει πάνω Windows 7 starter, επεξεργαστής Intel Atom CPU N280 στα 1,66 GHz, 32-bit, 2GB RAM. Αρχικά, υπάρχει κάποια διανομή που να μπορεί να υποστηρίξει με αυτά τα δεδομένα τον Chrome? Αν ναι τη χρειάζομαι. Αν όχι, ποια διανομή προτείνετε για καλύτερες επιδόσεις στο σύστημα;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

5
Καλησπέρα παιδιά,

Μια φίλη με ένα αρχαίο quest λαπτοπάκι, linux minino και παλιά έκδοση του chrome, δεν μπορεί να παίξει τον spotify web player παρά τις ρυθμίσεις ενεργοποίησης drm κλπ που προτείνονται. Να κατεβάσει κάποιο extension, να το γυρίσει σε firefox - διάβασα σε μίνι έρευνα που έκανα για ανάλογα προβλήματα ότι κάποιος το έλυσε με μετάβαση από chrome σε firefox beta - να κάνει κάτι άλλο?

Ευχαριστώ.

6
Αναφορά Προβλημάτων/bugs / Πρόβλημα Chromium σε Lenovo G50
« στις: Απρίλιος 26, 2016, 03:07:53 μμ »
Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος έκανε αναβάθμιση σε Lenovo G50 και προσπάθησε να εγκαταστήσει τον Chrome για τα 32bit που υποστηρίζει το λογισμικό του αλλά φυσικά δεν έχουμε βγάλει καμία άκρη. Δεν μπορούμε από πουθενά να τον κατεβάσουμε μετά τις τελευταίες αλλαγές και την διακοπή υποστήριξης των 32bit. Η ερώτησή  μου είναι αν και τι μπορεί να γίνει γιατί τον βολεύει ο chrome και εκεί έχει συνδεδεμένους όλους τους σελιδοδείκτες του κλπ. Αναφορικά με την πρόταση που υπάρχει για εγκατάσταση με τον chromium, αυτό που γνωρίζει μέχρι τώρα είναι ότι δεν έχει java και δεν μπορεί έτσι να παίξει παιχνίδια ή να δει βίντεο. Έχετε κάποια νεότερα και επ' αυτού; Ευχαριστώ.

7
Καλησπέρα παιδιά. Συνεχώς λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα από τον διαχειριστή ενημερώσεών μου:

Αδυναμία λήψης όλων των ευρετηρίων του αποθετηρίου

Αποτυχία ανάκτησης του http://dl.google.com/linux/chrome/deb/dists/stable/Release   Unable to find expected entry 'main/binary-i386/Packages' in Release file (Wrong sources.list entry or malformed file)
Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ.

8
Αναφορά Προβλημάτων/bugs / Μπλοκάρισμα κωδικού πρόσβασης
« στις: Ιανουάριος 02, 2016, 01:38:19 μμ »
Γεια χαρά ομάδα και Χρόνια Πολλά. Λάπτοπ γνωστής με mint cinammon φαίνεται ότι έχει μπλοκάρει και δεν δέχεται τον κωδικό πρόσβασης. Κάποια πρόταση; Ευχαριστώ.

9
Καλησπέρα παιδιά,

Φίλη παρέλαβε σήμερα αυτό το λάπτοπ http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-g50-80-80e5033rpb-156-intel-core-i5-5200u-4gb-500gb-free-dos-p-PER.910597 Έγινε κανονικά η εγκατάσταση αλλά δεν μπορεί να μπει και να το λειτουργήσει. Βλέπει μόνο το logo της διανομής στην οθόνη και αυτό είναι όλο. Επειδή έχει φρικάρει, υπάρχει καμία πρόταση; Ευχαριστώ.

10
Αναφορά Προβλημάτων/bugs / [ΛΥΘΗΚΕ] Απεγκατάσταση Windows 8
« στις: Δεκέμβριος 09, 2015, 09:58:27 μμ »
Καλησπέρα παιδιά,

Προσπαθούμε να βάλουμε την έκδοση Mint σε ένα Toshiba laptop με Windows 8 πάνω αλλά δεν μπαίνει bios με τις del. Καμία πρόταση; Ευχαριστώ.

11
Αναφορά Προβλημάτων/bugs / [ΕΚΛΕΙΣΕ] Το laptop δεν ανοίγει
« στις: Δεκέμβριος 05, 2015, 08:09:52 μμ »
Καλησπέρα και πάλι ομάδα. Λάπτοπ που έκλεισε κανονικά και ήταν οκ σήμερα δεν ανοίγει, μαύρη οθόνη, το led της τροφοδοσίας ρεύματος παίζει κανονικά και έκανε και έναν περίεργο θόρυβο σαν εσωτερικό γρατζούνισμα. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ.

12
Άλλες διανομές / [ΛΥΘΗΚΕ] GALPon MiniNo
« στις: Δεκέμβριος 02, 2015, 10:45:39 μμ »
Καλησπέρα ομάδα,

Μία φίλη εγκατέστησε εχτές τη διανομή GALPon MiniNo σε ένα πολύ παλιό, μικρό λάπτοπ. Σερνόταν και τώρα φαίνεται ότι λειτουργεί μια χαρά από θέμα ταχυτήτων κλπ. ωστόσο δεν μπορεί να βρει το ελληνικό πληκτρολόγιο πουθενά. Η διανομή έχει ως γλώσσες μόνο Αγγλικά, Ισπανικά και Βραζιλιάνικα. Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει και να μας πει αν και τι πρέπει να κατεβάσει για να έχει Ελληνικά; Αν πάλι κάποιος γνωρίζει ότι δεν παίζουν με τίποτα τα Ελληνικά ας ενημερώσει για να δοκιμάσει άλλη διανομή. Ευχαριστώ πολύ.

13
Καλησπέρα. Πριν δύο μέρες έτρεξα τις ενημερώσεις που ήταν αναγκαίο εκτός αυτής του spotify το οποίο και κράσαρε. Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω αλλά δεν βρέθηκαν πακέτα που το αφορούσαν ήταν το μήνυμα και απλώς αφαιρέθηκε από τη γραμμή προγραμμάτων. Έτρεξα και αυτή την εντολή πριν το εγκαταλείψω στις ενημερώσεις, προκειμένου να γίνουν οι υπόλοιπες, κόλλαγε τα πάντα το spotify: sudo rm /var/lib/apt/lists/* -vf Οι υπόλοιπες ενημερώσεις εντάξει, ωστόσο σήμερα που προσπάθησα να δώσω τις εντολές εκ νέου στο τερματικό για εγκατάσταση του spotify εκ νέου έχω θέμα. Οι σύνδεσμοι που χρησιμοποίησα για την εγκατάσταση είναι αυτοί: https://www.spotify.com/gr/download/linux/ και http://ubuntuhandbook.org/index.php/2013/07/install-spotify-linux-mint-from-official-repository/
Το αποτέλεσμα του τερματικού μου είναι αυτό:
infinitum@saturn ~ $ sudo sh -c 'echo "deb http://repository.spotify.com stable non-free" >> /etc/apt/sources.list.d/spotify.list'
infinitum@saturn ~ $ sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 94558F59
Executing: gpg --ignore-time-conflict --no-options --no-default-keyring --homedir /tmp/tmp.1aq4opNNaD --no-auto-check-trustdb --trust-model always --keyring /etc/apt/trusted.gpg --primary-keyring /etc/apt/trusted.gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 94558F59
gpg: requesting key 94558F59 from hkp server keyserver.ubuntu.com
gpg: key 94558F59: "Spotify Public Repository Signing Key <operations@spotify.com>" not changed
gpg: Συνολικός αριθμός που επεξεργάστηκαν: 1
gpg:              αμετάβλητα: 1
infinitum@saturn ~ $ sudo apt-get update
E: Ο τύπος 'sudo' στη γραμμή 1 στη λίστα πηγών /etc/apt/sources.list.d/spotify.list είναι άγνωστος
E: Αδύνατη η ανάγνωση της λίστας πηγών.
infinitum@saturn ~ $ sudo apt-get install spotify-client
Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Σφάλμα!
E: Ο τύπος 'sudo' στη γραμμή 1 στη λίστα πηγών /etc/apt/sources.list.d/spotify.list είναι άγνωστος
E: Αδύνατη η ανάγνωση της λίστας πηγών.
E: Αδύνατο το άνοιγμα ή η ανάλυση των λιστών πακέτων ή του αρχείου κατάστασης.

Κάποια βοήθεια;

14
Γραφιστική - Γραφείο / Οδηγός χρήσης εργαλείων GIMP
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2015, 11:01:19 μμ »
Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να προτείνετε κάποιον οδηγό χρήσης των εργαλείων του GIMP στα ελληνικά. Μια φίλη το χρησιμοποιεί και δεν μπορεί να βρει χρήσεις της γόμας και άλλων. Είχε συνηθίσει τη λογική του Photoshop. Ευχαριστώ.

15
Οδηγοί χρήσης / Εγκατάσταση tor
« στις: Αύγουστος 22, 2015, 05:50:35 μμ »
Καλησπέρα, μια φίλη μου έστειλε αυτό το link για εγκατάσταση του tor browser https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en#downloads. Έκανα το download αλλά δεν βγάζω άκρη. Μπορεί να μου πεις κάποιος τα βήματα από την αρχή; Ευχαριστώ.

Σελίδες: [1] 2